10 فایده نخوردن گوشت قرمز

به گزارش وبلاگ پوشه، گیاه خواران و وگان ها، گوشت در سبد غذایی خود ندارند. بدیهی است این دسته رژیم های غذایی برای همه مناسب نیست و فواید و مضراتی نیز دارد.

10 فایده نخوردن گوشت قرمز

به گزارش د هلثی؛ اما موضوع گزارش تنها درباره ترک گوشت قرمز است. فرقی نمی نماید شما برای محافظت از محیط زیست و حیوانات، گوشت قرمز را ترک کردید یا برای سلامت بدن خود گوشت قرمز را از سبد غذایی خارج کردید، مواردی که در ادامه می خوانید اتفاقاتی هستند که در بدن شما با نخوردن گوشت قرمز میافتند.

1. کاهش وزن

گوشت قرمز تشکیل شده از پروتئین و چربی است که یکی از مواد غذایی پر کالری نیز به شمار می رود. اگر در گذشته عادت به مصرف میزان زیاد گوشت قرمز داشتید با ترک آن، شاهد کاهش وزن خود خواهید بود.

2. اسیدیته کمتر

بدن سالم احتیاجمند سطح معتدلی از اسید و باز (pH) در خون است. به عقیده دانشمندان بسیاری از غذا های ما اسیدی هستند که گوشت قرمز از جمله مهم ترین این غذاهاست و سهم بزرگی برای برهم زدن سطح متعادل بدن ما دارد. با ترک گوشت قرمز می توانید تعادل از دست رفته را به بدن خود بازگردانید.

3. نَفخ کمتر

نفخ یا باد کردن شکم یکی از مسائلی است که با ترک گوشت قزمر حل می گردد. برطرف نفخ در بدن ما منجر به احساس سبکی بیشتر می گردد و ما درد های شکمی و روده ای کمتری خواهیم داشت.

4. شفافیت پوست

داشتن پوستی شفاف به استفاده از کرم های گوناگون ربطی ندارد؛ بلکه از درون بدن این اتفاق میافتد. در این مدت برای پاکسازی بیشتر، میوه و سبزیجات بخورید تا رادیکال های آزاد بدن از بین بفرایند.

5. کاهش کلسترول خون

ترک گوشت قرمز به معنای چربی کمتر در بدن است که موجب می گردد کلسترول (چربی بد خون) به شدت کاهش یابد. کلسترول بالای خون موجب مسائل قلبی و عروقی بسیاری در بدن می گردد.

6. کاهش احتمال سرطان

کاهش ابتلا به بیماری سرطان روده بزرگ و کوچک یکی دیگر از فواید نخوردن گوشت قرمز است. به خصوص اگر در خانواده خود سابقه س چنان بیماری هایی را دارید.

7. کاهش احتمال بیماری های جدی

با ترک گوشت قرمز ما درصد بروز بسیاری از بیماری هایی که به دلیل اسید اوریک و کلسترول خون یا چاقی، به وجود می آیند را کاهش می دهیم.

8. داشتن انرژی بالاتر

کلسترول بالای خون ما را کسل و خسته می نماید. گاهی هم بیشتر اوقات احساس سنگینی می کنیم. با حذف گوشت قرمز از فهرست غذایمان انرژی ما بهتر به حالت اکتیو در می آیند و متابولیسم بدن بالا می رود.

9. یاری به حفظ محیط زیست

اگر ما روزانه 100 گرم گوشت مصرف کنیم در سال می گردد حدود 40 کیلو که تقریبا معادل یک گوسفند میانه است. این نرخ مصرف، جدایی از مصرف گوشت سفید و گوشت گوساله است.

اگر ما بتوانیم کنترلی بر روی مصرف خود از گوشت حیوانی داشته باشیم می توانیم به حیات موجودات دیگر و فرایند چرخه طبیعی محیط زیست یاری کنیم.

10. استفاده از جایگزین

بهتر است وقتی از خوردن گوشت قرمز امنتاع می کنید، از قرص های ویتامین گروه ب و آهن غافل نشوید. توجه کنید که ممکن است شما وقتی از گوشت قرمز هم استفاده می کنید باز به این مکمل ها احتیاج پیدا کنید.

منبع: فرارو

به "10 فایده نخوردن گوشت قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 فایده نخوردن گوشت قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید