طرز تهیه کیمچی در خانه ؛ خوراک معروف و خوشمزه کره ای

به گزارش وبلاگ پوشه، کیمچی یک خوراک تخمیر شده سنتی کره ای است. این خوراک به یاری سبزیجات و ادویه جات گوناگون تهیه می گردد و کره ای ها برای آماده کردن آن معمولا از بائچو و فلفل قرمز استفاده می نمایند. این غذا از غذاهای اصلی کره ای ها است و آن ها معتقدند هرجا فردی کره ای باشد باید این غذا هم روی سفره اش دیده گردد. خیلی از آن ها کیمچی را به عنوان ترشی کنار غذا میل می نمایند و برای آن ها مخلفات به شمار میرود اما دسته ای دیگر این خوراک را به عنوان غذای اصلی به همراه برنج میل می نمایند. کیمچی بعلاوه به عنوان عنصری از خوراک های ترکیبی دیگر نیز به کار می رود. در ادامه مطلب با طرز تهیه این خوراک خوشمزه آشنا می شویم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیمچی در خانه ؛ خوراک معروف و خوشمزه کره ای

مواد لازم برای تهیه کیمچی کره ای

  • کلم چینی یک عدد
  • پیازچه خلال شده یک پیمانه
  • ترب سفید خلال شده یک پیمانه
  • پودر فلفل چیلی یک پیمانه
  • نمک نصف پیمانه
  • سیر رنده شده دو حبه
  • زنجبیل رنده شده یک قاشق مربا خوری
  • آب یک پیمانه

طرز تهیه کیمچی کره ای

مرحله اول

کیمچی یکی از معروف ترین خوراک های کره ای است که در هر خانه و رستورانی که بروید پیدا خواهید کرد. کیمچی را می توانید در کنار خوراک مرغ کره ای یا رول مرغ شکم پر کره ای سرو و نوش جان کنید. برای تهیه این خوراک ابتدا باید کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگ هایش از هم جدا نشوند.

مرحله دوم

لا به لای برگ های کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلم تان کاملا نرم گردد و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.

مرحله سوم

دستکش به دست کنید و بدون اینکه برگ های کلم از هم جدا گردد لا به لای برگ هایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید. در بیشتر شهرهای کره و بعلاوه رستوران های کره ای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو می گردد ولی در برخی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل می نمایند.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیمچی در خانه ؛ خوراک معروف و خوشمزه کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیمچی در خانه ؛ خوراک معروف و خوشمزه کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید