طرز تهیه مَکش؛ غذای خوشمزه ایلامی

به گزارش وبلاگ پوشه، از نکاتی که می توان در مورد مکش گفت، نوع طبخ آن است؛ به گونه ای که اگر برای طبخ این غذای دوست داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم تر از مَکش بدست می آید که به زلگه مشهور است.

طرز تهیه مَکش؛ غذای خوشمزه ایلامی

مواد لازم:

برنج: 2 پیمانه

پیاز متوسط: 1 عدد

روغن حیوانی: به مقدار لازم

کشمش: 3-4 قاشق غذاخوری

زیره: به مقدار لازم

رازیانه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد نموده یا روغن و زردچوبه تفت می دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می شود و پلو زرد رنگ است.

سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)

سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم غذا دم بکشد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه مَکش؛ غذای خوشمزه ایلامی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مَکش؛ غذای خوشمزه ایلامی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید