فراوری حسگر جذب عرق انسان با الهام از سوزن های کاکتوس

به گزارش وبلاگ پوشه، فراوری حسگرهای دقیق تجزیه و تحلیل عرق، احتیاج به نمونه برداری دردناک از خون انسان را از بین می برد و محققان برای افزایش دقت این حسگرها از کاکتوس الهام گرفته اند.

فراوری حسگر جذب عرق انسان با الهام از سوزن های کاکتوس

یک حسگر تازه پوشیدنی برای جمع آوری عرق انسان و آنالیز ویژگی های آن از برگ های سوزنی گیاه کاکتوس الگو می گیرد.

حسگرهای یادشده پس از نصب بر روی پوست بدن می توانند با تجزیه و تحلیل عرق انسان، سطح گلوکز خون، اندازه استرس و بعضی بیماری ها را شناسایی نمایند. اما باید توجه داشت اگر فرد فعالیت بدنی قابل توجهی نداشته باشد، جمع آوری عرق از بدن وی کار ساده ای نیست.

محققان کره ای برای غلبه بر این چالش به برگ های سوزنی کاکتوس متوسل شده اند. کاکتوس ها که در محیط های خشک بیابانی رشد می نمایند باید به هر روشی آب جذب نمایند و لذا به وسیله برگ های سوزنی خود نیز قطرات بخار آب را به سمت خود می کشند. این قطرات در امتداد این برگ ها به پوست گیاه رسیده و جذب می شوند.

این جذب به وسیله پدیده ای موسوم به فشار لاپلاس صورت می گیرد. فشار لاپلاس به معنای تفاوت فشار بین داخل و خارج یک سطح منحنی است که مرز بین یک منطقه حاوی گاز و یک منطقه حاوی مایعات را شکل می دهد. افزایش سطح تماس بر روی نوک سوزنی برگ کاکتوس این اثر را در قطرات آب ایجاد می نماید و در نهایت آب را به سمت داخل پوست کاکتوس منتقل می نماید.

محققان به جای سوزن از حسگرهای تخت مسطح استفاده نموده اند که مجاری پره ای متعددی بر روی آنها برای جذب عرق از درون پوست نصب شده است. حسگرهای تازه در جذب عرق پوست در شرایط عادی بسیار پیروز عمل نموده اند و انتظار می رود به زودی برای تجاری سازی این محصول اقدام گردد.،مهر

منبع: ایران آنلاین

به "فراوری حسگر جذب عرق انسان با الهام از سوزن های کاکتوس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری حسگر جذب عرق انسان با الهام از سوزن های کاکتوس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید