3 روش طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند خانگی سریع و فوری
به گزارش وبلاگ پوشه، ترشی فلفل سبز تند یکی از پرطرفدارترین در جهان است که می توانید آن را در تمام فصول سال در کنار غذا و یا همراه با ساندویچ میل کنید. شما می توانید به روش های مختلفی این ترشی فلفل سبز تند را آماده کنید. در این مقاله می توانید 3 روش مختلف دستور ترشی فلفل برای درست کردن ترشی فلفل سبز تند فوری را در مجله خبرنگاران بخوانید. در همراه ما باشید.
روش اول آموزش ترشی فلفل تند
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت ترشی فلفل تند: 5 دقیقه
مقدار کالری ترشی فلفل سبز تند در هر وعده: 40 کالری
روش درست کردن و دستور ترشی فلفل تند بسیار آسان است. شما می توانید سریع و فوری فلفل ترشی داشته باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند حلقه ای
- فلفل سبز تند خرد شده: 3 تا 4 لیوان فرانسوی دسته دار
- سرکه سفید: 1/5 لیوان فرانسوی دسته دار
- سیر خرد شده: 4 حبه
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
- دانه فلفل سیاه: 3 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه ترشی فلفل سبز فوری
گام به گام با ما همراه شوید تا به شما روش درست کردن فلفل ترشی سبز تند را آموزش دهیم.
مرحله اول؛ خرد کردن فلفل ها
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند باید فلفل سبزها را خوب بشویید و روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند. سپس برای درست کردن این ترشی فلفل سبز یک تخته و چاقوی تیز آماده کنید. فلفل ها را برش دهید و به صورت حلقه هایی نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم ببرید.
بیشتر بخوانید:
مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد برای ترشی فلفل تند
در دومین مرحله از درست کردن ترشی فلفل سبز تند باید سرکه، ، دانه های فلفل سیاه، نمک و شکر را با هم ترکیب کنید. قابلمه را حرارت ملایم روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید مواد 2 دقیقه روی حرارت باشند.
مرحله سوم؛ اضافه کردن سرکه به مواد ترشی فلفل
حالا فلفل ها را داخل شیشه ترشی تمیز و خشک بریزید. مایع داغی که از ترکیب سرکه و سایر مواد تهیه کردید را روی فلفل سبزها بریزید و درب آن را محکم ببندید. ترشی فلفل سبز را در یخچال قرار دهید و بعد از چند روز می توانید آن را مصرف کنید.
روش دوم طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون
در این روش شما فلفل ترشی را با روغن زیتون ترکیب می کنید. در این روش ترشی شما سریع و فوری آماده خواهد شد. در ادامه می توانید با مراحل تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون آشنا شوید.
مواد لازم تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند: 4 لیوان فرانسوی دسته دار (حدود 350 گرم)
- سیر: 4 حبه
- سرکه سفید: 1+3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- برگ بو: 1 عدد (اختیاری)
- زیره: 1 تا 2 قاشق چای خوری (اختیاری)
- دانه خردل: 1 تا 2 قاشق چای خوری (اختیاری)
- فلفل سیاه: 1 تا 2 قاشق چای خوری (اختیاری)
مراحل طرز تهیه ترشی فلفل قلمی با روغن زیتون
با مراحل طرز تهیه ترشی فلفل قلمی با روغن زیتون آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد ترشی فلفل تند
در اولین مرحله از تهیه ترشی فلفل سبز به روش بازاری باید در یک ماهیتابه بزرگ مقداری بریزید. شعله گاز را روی حرارت میانه تا زیاد تنظیم کنید. سپس ساقه فلفل ها را کمی کوتاه کنید و سیرها را به دو نیم تقسیم کنید و به روغن اضافه نمایید. مواد را برای 5 دقیقه خوب هم بزنید تا نرم شوند. بعد از اینکه فلفل ها مقداری نرم شدند شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
بیشتر بخوانید:
مرحله دوم؛ ریختن مواد ترشی در شیشه و اضافه کردن سرکه
در دومین مرحله از تهیه ترشی فلفل سبز بعد از اینکه فلفل و سیرهای تفت داده شده خنک شدند، آن ها را داخل یک شیشه بریزید. در یک قابلمه سرکه را با آب، شکر و نمک ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نمک و شکر کاملاً در آب حل شوند.
همه ادویه ها و مواد طعم دهنده را به فلفل ها اضافه کنید و ترکیب سرکه را به شیشه اضافه کنید.
ترشی را برای چند ساعت بیرون یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد گردد. سپس درب آن را محکم کنید و در یخچال بگذارید. می توانید از این روش برای درست کردن ترشی با فلفل های خرد شده و حتی له شده یا ترشی فلفل سبز چرخ نموده به همان صورت ترشی لیته نیز بهره ببرید.
بیشتر بخوانید:
روش سوم طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی
با طرز تهیه ترشی فلفل شیرین همدانی آشنا شوید.
مواد لازم برای یک شیشه ترشی فلفل همدانی
- فلفل سبز: نیم کیلوگرم
- ترخون: 3 شاخه
- سیر: 6 حبه
- سرکه سفید: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه ترشی فلفل شیرین یا تند همدانی
مرحله به مرحله با ما همراه شوید تا آموزش ترشی فلفل همدانی را با هم مرور کنیم.
مرحله اول؛ حرارت دادن مواد ترشی فلفل
در اولین مرحله از تهیه ترشی فلفل سبز تند باید فلفل ها را بشویید و به صورت خرد شده یا درسته داخل یک قابلمه بریزید. برای این ترشی از فلفل هالوپینو مانند تهیه ترشی فلفل هالوپینوی خانگی هم می توانید بهره ببرید. سپس درب قابلمه به مقدار ای که فلفل ها کاملاً در آب فرو بروند، آب بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه تا زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
بیشتر بخوانید:
بعد از اینکه آب جوش آمد، 4 قاشق نمک به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا نمک خوب در آب حل گردد. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید آب سرد گردد. این کار موجب از بین رفتن تلخی و تندی اضافه فلفل می گردد.
مرحله دوم؛ استراحت دادن به فلفل سبزها
در مرحله دوم از ترشی فلفل سبز تند باید فلفل سبزها را از داخل قابلمه خارج کنید و در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. بعد از سرد شدن آب داخل قابلمه، فلفل سبزها را دوباره داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید و برای 24 ساعت به حال خود رها کنید.
بعد از یک روز درب قابلمه را بردارید و دوباره فلفل سبزها را جدا کنید و در آبکش بریزید و با آب بشویید و برای 15 دقیقه در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد.
در نهایت فلفل ها را روی پارچه ای تمیز پهن کنید.
مرحله سوم؛ آماده کردن ترشی همدانی
در سومین مرحله از درست کردن ترشی فلفل سبز باید فلفل ها را کاملاً با دستمال خشک کنید تا هیچ رطوبتی نداشته باشند. سپس سیرها را پوست بگیرید و کاملاً خشک کنید. حالا یک لایه فلفل سبزهای کاملاً خشک شده را داخل شیشه بریزید.
چند شاخه ترخون و سیر به آن اضافه کنید و بعد لایه بعدی را بچینید تا جایی که شیشه کاملاً پر گردد. در آخر شیشه را با سرکه پر کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. درب شیشه را محکم کنید و آن را در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید:
بعد از 10 روز این ترشی فلفل سبز خوشمزه آماده است و می توانید آن را همراه غذا میل کنید.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه ترشی فلفل تند
*در طرز تهیه ترشی فلفل حتماً از شیشه ای بهره ببرید که کاملاً خشک و تمیز است.
*برای تهیه ترشی فلفل سبز تند فوری می توانید از سرکه رقیق شده بهره ببرید تا ترشی شما کم ترش تر گردد. به خاطر داشته باشید که برای رقیق کردن سرکه حتماً از آب جوشیده خنک شده بهره ببرید.
*در طرز تهیه ترشی فلفل تند خانگی می توانید هم از سرکه سفید و هم سرکه قرمز بهره ببرید. اگر دوست دارید طعم ترشی تند و تیزتر باشد، بهتر است از سرکه سفید بهره ببرید. اضافه کردن سرکه قرمز به ترشی طعم ملایم تری می بخشد.
*برای خوش طعم شدن ترشی فلفل می توانید ترشی فلفل سبز کبابی درست کنید. برای این کار فلفل ها را برای چند دقیقه روی حرارت کبابی کنید و بعد داخل ترشی بریزید.
*برای جوشاندن فلفل تندها حتماً شعله گاز را کم کنید تا فلفل ها له نگردد.
*اضافه کردن مقداری گلپر، تخم گشنیز، شاهدانه و مرزه به ترشی فلفل تند طعم فوق العاده ای می بخشد.
*اگر دوست دارید ترشی فلفل تند شما ترد گردد، بهتر است به جای نمک معمولی از سنگ نمک خرد شده بهره ببرید.
*در صورتی که برای تهیه ترشی فلفل تند از سبزیجات تازه استفاده می کنید، سبزی ها را بشویید و اجازه دهید کاملاً خشک شوند. سپس می توانید سبزی خشک را به ترشی اضافه کنید.
*در صورتی که برای تهیه ترشی فلفل تند، فلفل ها را حلقه ای برش دهید، ترشی شما سریع تر آماده می گردد.
*برای این که همه فلفل ها به موقع آماده شوند، بهتر است فلفل های ریز و درشت را جدا کنید و از فلفل هایی با مقدار یکسان برای ترشی بهره ببرید.
سوالات متداول
1- برای اینکه ترشی فلفل تندتر و تیزتر گردد، از کدام سرکه استفاده کنیم؟
برای اینکه ترشی فلفل تندتر و تیزتر گردد از سرکه سفید بهره ببرید.
2- برای اینکه ترشی فلفل، طعم ملایم تر و شیرینی داشته باشد، از کدام سرکه استفاده می کنیم؟
برای اینکه ترشی فلفل طعم ملایمی داشته باشد از سرکه قرمز بهره ببرید.
منبع: افق کوروش