طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی (با لبو، کلم بنفش و &amphellip)

به گزارش وبلاگ پوشه، یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه کنار غذاهای مختلف را باید انواع ترشی بدانیم. به ویژه طعم پیاز و سیر در انواع ترشی ها فوق العاده است. اگر بخواهید یکی از چاشنی های خوشمزه در این گروه را در منزل آماده کنید، دنبال کردن طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی را به شما توصیه می کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به مواد اولیه و فرایند تهیه این ترشی خوشمزه و خوش آب و رنگ بیندازیم.

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی (با لبو، کلم بنفش و &amphellip)
ترشی پیاز قرمز ریز
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت غذا10 دقیقه
میزان سختیکم

ترشی پیاز قرمز خوشمزه

سیر یک طعم دهنده و چاشنی فوق العاده برای انواع ترشی ها است، اما شما می توانید در طرز تهیه ترشی پیاز قرمز و ترشی های دیگر، از مواد دیگری مانند آویشن، برگ بو، میخک، تخم گشنیز و ادویه های اسیایی مثل انیس یا زنجبیل هم بهره ببرید.

استفاده از هر یک از این مواد، عطر و بو و طعم ترشی شما را تحت تاثیر قرار می دهد و می توانید بنا به سلیقه خود، آن ها را تغییر داده یا کم و زیاد کنید. جدول مشخصات غذایی و طرز تهیه ترشی پیاز خوشمزه را در ادامه ببینید:

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز

برای تهیه یک ترشی پیاز خوشمزه و خوش عطر، این مواد را تهیه کنید که به میزان یک شیشه میانه ترشی است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
پیاز قرمز یا سفید ریز20 عدد
سیر2 حبه
فلفل قرمز2 عدد
سرکه سفید یا قرمزبه میزان لازم
نمکنصف قاشق چایخوری
شکرنصف قاشق چایخوری
نعنا خشکیک قاشق چایخوری

مراحل طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ریز

دستور تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک شامل مراحل زیر است:

  • مرحله اول: پیازها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. سپس داخل آبکش ریخته و روی آن ها دوباره آب بگیرید. آبکش را کنار بگذارید تا پیازها کاملا خشک شوند.
  • مرحله دوم: می توانید برای سرعت بخشیدن به کار، پیازها را با یک دستمال حوله ای تمیز خشک کنید. دقت داشته باشید که باید حتما رطوبت پیازها گرفته گردد، در غیر این صورت ریسک کپک زدن آن ها وجود دارد.
  • مرحله سوم: حالا نوبت آن است که پوست سیر را گرفته و به همراه فلفل ها بشویید و در یک دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شده و هر گونه رطوبتی از آن ها گرفته گردد.
  • مرحله چهارم: یک ظرف شیشه ای مناسب و خشک را به صورت لایه لایه با پیازهای قرمز ریز و سیر و فلفل و نعنا خشک پر کنید.
  • مرحله پنجم: سرکه را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت میانه بگذارید. سپس، نمک و شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا کاملا در سرکه حل شوند.
  • مرحله ششم: گر می خواهید طعم ترشی پیاز شما ملایم تر باشد، می توانید در این مرحله از طرز تهیه ترشی پیاز قرمز، با اضافه کردن میزانی آب جوشیده به سرکه، آن را رقیق تر کنید.
  • مرحله هفتم: ترکیب سرکه را در دمای محیط بگذارید تا خنک گردد. سپس آن را از صافی رد نموده و روی بقیه مواد ترشی بریزید.
  • مرحله هشتم: میزان سرکه باید طوری باشد که یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی قرار بگیرد. درب شیشه را محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد آن نگردد. این موضوع در طرز تهیه انواع ترشی و شور ، باید رعایت گردد.
  • مرحله نهم: آماده شدن ترشی پیاز، 2 هفته زمان می برد و در طول این مدت باید ظرف ترشی در جایی خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید، نگهداری گردد.

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2023/03/ترشی-پیاز-قرمز-خانگی.mp4

نکته: پس از باز کردن درب ظرف ترشی و استفاده از آن باید شیشه ترشی را داخل یخچال نگهداری کنید. این موضوع در رابطه با بیشتر ترشی ها از جمله طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر نیز صدق می نماید.

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز با لبو

اگر می خواهید ترشی پیاز خوشرنگ تری داشته باشید می توانید به محتویات ظرف ترشی، میزانی لبو یا کلم بنفش رنده شده نیز اضافه کنید.

دقت کنید که به هر حال پس از مدتی، رنگ این ترشی کدر می گردد و می توانید مجددا به آن میزانی آب لبو یا پودر لبو اضافه کنید تا رنگ و لعاب قرمز آن برگردد.

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خلالی

دستور تهیه این ترشی مانند دستور بالا است و فقط کافی است پیازها را خلالی کنید و مخلوط سرکه و بقیه مواد را روی آن ها بریزید. سرکه، رنگ پیازهای خلالی را به صورتی خوشرنگی تغییر می دهد. البته باید دقت داشته باشید که در این صورت ترشی را زیاد هم نزنید تا خلال ها خرد نشده و شکل ظاهری آن، از دست نرود.

طرز تهیه ترشی پیاز بندری

برای آن که بخواهید ترشی پیاز قرمز بندری را آماده کنید، ضروری است که در ترکیب مواد اولیه آن از فلفل قرمز بهره ببرید. دانه های فلفل قرمز ساییده نشده در این ترشی یا فلفل قرمز ترکی، باعث می گردد تا ترشی طعم تند بسیار خوشمزه ای به خود بگیرد.

طرز تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز

همین طور شما می توانید به ترکیب این ترشی، کمی کلم قرمز خرد شده اضافه کنید. کلم قرمز هم طعم بسیار خوبی دارد و هم در آب ترشی رنگ انداخته و باعث می گردد تا جلوه ظاهری آن، بسیار مجذوب کننده و لاکچری گردد. از همین کلم قرمز در طرز تهیه ترشی مخلوط نیز می توان استفاده نموده و رنگ بهتری به آن بخشید.

طرز تهیه ترشی پیاز سفید با سرکه قرمز

برای فصولی از سال که دسترسی به پیاز قرمز نداریم، شما می توانید از یک ترفند برای تهیه این ترشی خوشمزه بهره ببرید. کافی است که پیاز سفید را به جای پیاز قرمز انتخاب نموده و در تهیه ترشی از سرکه قرمز بهره ببرید. به این شکل همان رنگ سرخ در ترشی ایجاد شده و طعم خوبی نیز می گیرد. البته در این حالت اضافه کردن کلم بنفش به ترشی پیاز با سرکه قرمز نیز یاری خواهد نمود تا رنگ قرمز آن بیشتر گردد.

تهیه ترشی پیاز قرمز به سرانجام رسید و پیشنهاد می کنیم که اگر به ترشی علاقه دارید، حتما طرز تهیه شور گل کلم را نیز در مجله وبلاگ پوشه مطالعه کنید.

ترشی پیاز قرمز، چاشنی خوشرنگ و خوشمزه…

ترشی پیاز قرمز یک چاشنی فوق العاده در سفره های ایرانی است که می توانید آن را همراه با انواع غذاها میل کنید. اگر هم تمایل دارید تا در کنار غذاها، انواع چاشنی ها را میل کنید، می توانید از وبلاگ پوشه یاری بگیرید. به این شکل، به بخش سفارش آنلاین غذا می روید و با چند کلیک ساده، هر نوع غذا و هر نوع چاشنی که دوست دارید را آنلاین سفارش می دهید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی (با لبو، کلم بنفش و &amphellip)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی (با لبو، کلم بنفش و &amphellip)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید