طرز تهیه دسر بیسکوئیتی دو رنگ؛ با ظاهری زیبا و طعمی عالی!
به گزارش وبلاگ پوشه، دسرها یکی از پرطرفدار ترین وعده ها در سراسر جهان هستند و انواع بسیار مختلفی دارند. شما میتوانید به راحتی و در مدت زمان کمی در منزل دسرهای خوشمزه ای درست کنید. یکی از دسرهای ساده و خوشمزه دسر بیسکوئیتی دو رنگ است که ظاهری زیبا و طعمی عالی دارد آماده کردن دسر با بیسکوئیت پتی بور بسیار راحت و ساده است این دسر برای پخت و آماده شدن به فر احتیاج ندارد و داخل آن از ژلاتین هم استفاده نشده است. بیسکوئیت ما بین مواد حالت نرم و کیک مانند پیدا می نماید و طعم بسیار خوبی به دسر می دهد. اگر هوس یک دسر خوش طعم و بدون دنگ و فنگ پخت و برگرداندن نموده اید دسر بیسکوئیتی دو رنگ برترین گزینه است.
با ما در وبلاگ پوشه بلاگ همراه باشید با آموزش این دسر زیبا و خوشمزه!
بیسکوئیت پتی بور وانیلی | یک و نیم بسته |
شیر | 2 پیمانه |
شکلات سفید | یک دوم پیمانه |
نشاسته ذرت | 4 قاشق سوپ خوری |
شکر | 3 قاشق سوپ خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
کرم کارامل شکلاتی (یا کرم کارامل معمولی) | 2 بسته |
شیر | 2 پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق سوپ خوری |
پودر نسکافه | یک قاشق چای خوری |
شکر | یک قاشق سوپ خوری |
1- برای آماده کردن دسر بیسکوئیتی دو رنگ رینگ مستطیل شکل رو داخل سینی قرار بدین و یک لایه بیسکوئیت پتی بور وانیلی داخل رینگ بچینید طوری که کف رینگ کاملا پوشیده بشه.
ابعاد رینگ من بیست در بیست و سه سانتی متر بود. میتونید رینگ رو در ابعاد کوچکتر یا بزرگتر هم تنظیم کنید اما با این کار ضخامت دسر بیشتر یا کمتر میشه.
برای تهیه پودینگ با شکلات سفید، نشاسته ذرت و شکر رو داخل قابلمه بریزین و با همزن دستی مخلوط کنید.
2- بعد شیر سرد رو کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن با همزن دستی مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای داخل مواد نباشه بعد شکلات سفید رو به مواد اضافه کنید.
اگه شکلات سفید شما سکه ای نیست بهتره اون رو با چاقو ریز خرد کنید و بعد به مواد اضافه کنید.
3- قابلمه رو روی حرارت کم بذارید و مدام با همزن دستی مخلوط کنید تا مواد به غلظت فرنی برسه.
اما حرارت باید کاملا ملایم باشه تا هم زمان با غلظت پیدا کردن پودینگ خامی نشاسته هم گرفته بشه و طعم خامی داخل پودینگ حس نشه و باید مواد رو به صورت مداوم هم بزنید تا به صورت یکدست غلظت پیدا کنه و گلوله نشه و ته نگیره.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پاناکوتا
وقتی پودینگ کاملا غلیظ شد و رد پره های همزن کاملا روی پودینگ تعیین بود حرارت رو خاموش کنید و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.
4- دقت کنید چون داخل پودینگ از ژلاتین استفاده نشده اگه مواد رو قبل از رسیدن به غلظت مورد نظر از روی حرارت بردارین داخل قالب خودش رو نمیگیره و شل باقی میمونه و اگه مواد بیش از حد روی حرارت بمونه خیلی غلیظ میشه و به راحتی روی مواد پهن نمیشه.
وقتی پودینگ آماده شد بلافاصله و به صورت گرم، اون رو داخل رینگ و روی بیسکوئیت ها بریزین و با لیسک کاملا روی پودینگ رو صاف کنید و مجددا روی پودینگ شکلات سفید رو با یک لایه بیسکوئیت پر کنید تا سطح پودینگ کاملا پوشیده بشه.
بعد سینی رو داخل یخچال قرار بدین تا پودینگ خنک بشه و خودش رو بگیره.
5- در این فاصله کرم شکلاتی یا همون کارامل شکلاتی رو داخل قابلمه دیگه ای بریزین.(من از کرم شکلاتی فرمند استفاده کردم اگه کرم شکلاتی در دسترس نبود از کرم کارامل بهره ببرید) و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر رو اضافه کنید و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.
6- شیر سرد رو کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه بعد اون رو روی حرارت کم قرار بدین و هم بزنید.
وقتی مواد به جوش اومد یک دقیقه هم بزنید و زمان بدید و بعد از روی حرارت بردارین و حدود ده دقیقه صبر کنید تا مواد خنک بشه و در این زمان مواد رو مدام هم بزنید تا رویه نبنده و با همزدن کمی خنک و غلیظ بشه.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس سیب و کارامل
بعد پودینگ شکلاتی رو داخل رینگ و روی لایه بیسکوئیتی بریزین و با لیسک کاملا پخش و صاف کنید و سینی رو حداقل به مدت پنج ساعت و حداکثر به مدت یک شب داخل یخچال بذارین تا خودش رو بگیره.
7- برای خارج کردن دسر از رینگ کناره های دسر رو با نوک چاقو از رینگ جدا کنید و رینگ رو به آرومی باز کنید تا از دسر جدا بشه.
برای تزئین روی دسر میتونید از مواد مختلفی بهره ببرید من برای تزئین چند عدد سیخ چوبی رو با فاصله و ردیفی و به صورت اریب روی دسر چیدم و بقیه سیخ های چوبی رو از سمت مخالف روی سیخ های چوبی قبلی و با فاصله یکسان چیدم.
8- بعد روی دسر پودر کاکائو الک کردم تا سطح رویی دسر رو بپوشونه بعد به آرومی سیخ های چوبی رو برداشتم تا طرح ایجاد شده روی دسر بیفته و شکل زیبایی بهش بده.
9- برای برش زدن دسر از یک چاقوی تیز بهره ببرید و برای ایجاد برش های منظم حتما از خط کش یاری بگیرین تا دسرها یک میزان باشن برای این که دسرها تمیز برش بخورن چاقو رو داخل آب جوش بزنید.
بعد با یک دستمال پاک کنید و برش بزنید تا گرمای جذب شده به وسیله چاقو باعث ایجاد برشی تمیز بشه برای بقیه برش ها هم این کار رو تکرار کنید.
دسر دو رنگ شما آمادست و میتونید روی اون رو با انواع میوه ها یا ترافل رنگی یا شکلات رنده شده و … هم تزئین و نوش جان کنید.
نکات تهیه دسر بیسکوئیتی دو رنگ:
- بهتره داخل دسر از نشاسته ذرت استفاده بشه چون بافت لطیفی ایجاد میکنه پس در صورت دسترسی اون رو با نشاسته گندم جایگزین نکنید.
- اگه برای تهیه دسر به رینگ دسترسی ندارین میتونید داخل ظرف مورد نظر یا سینی فلزی دیواره دار سلفون پهن کنید طوری که سلفون از دیواره ها بیرون بزنه و بعد مواد رو مطابق دستور داخل ظرف بریزین و بعد با یاری فرد دیگری از دو سمت سلفون رو بگیرید و بکشید تا دسر از ظرف خارج بشه و بعد برش بزنید و یا اینکه دسر رو داخل ظرف پیرکس(شیشه ای)درست کنید و از ظرف خارج نکنید و داخل ظرف سرو کنید.
- اگه موقع چیدن بیسکوئیت ها داخل رینگ بیسکوئیت ها جا نشدن اما فضای خالی باقی موند با یک چاقوی تیز اره ای بیسکوئیت ها رو به میزان فضای خالی برش بزنید و بهره ببرید.
- برای طعم و بافت خوب از شکلات سفید با مارک معتبر بهره ببرید.
- برای اینکه به نتیجه مطلوب برسین حتما مواد رو با قاشق های استاندارد میزان گیری کنید تا اندازه مواد کم و زیاد نشه.
- پودینگ رو باید بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت استفاده کنیم و نباید موقع استفاده خنک شده باشه چون حرارت پودینگ به نرم شدن بیسکوئیت ها یاری میکنه بنابراین اگه وقفه ای بین کار ایجاد شد و پودینگ سرد شد اون رو مجدداً گرم کنید و مورد استفاده قرار بدین.
- اگه وانیل زمان زیادی در معرض دما قرار بگیره باعث ایجاد طعم تلخ در پودینگ میشه به همین دلیل بعد از برداشتن پودینگ از روی حرارت وانیل اضافه میشه.
- همونطور که داخل دستور ذکر شد غلظت پودینگ در کیفیت دسر بسیار اهمیت داره اگه غلظت پودینگ زیاد شد میتونید روی حرارت اندازهی شیر به پودینگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا به غلظت لازم برسه و اگه غلظت پودینگ کم بود به هم زدن روی حرارت ادامه بدین تا به غلظت لازم برسه.
امیدوارم از طرز تهیه دسر بیسکوئیتی دو رنگ خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا