تشریح شرایط پرداخت تسهیلات نوسازی ، بهسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی استان

به گزارش وبلاگ پوشه، خبرگزاری خبرنگاران- کریمی مدیرکل دفتر هماهنگی امور مالی استانداری ضمن تشریح شرایط پرداخت تسهیلات نوسازی ، بهسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی استان گفت ؛ تا کنون 373 خباز از بانک سپه تسهیلات دریافت کردند که در مجموع 188 هزار و 380 میلیون ریال از اعتبارات پیش بینی شده در این بخش جذب گشت.

تشریح شرایط پرداخت تسهیلات نوسازی ، بهسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی استان

به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درساری،کریمی مدیرکل دفتر هماهنگی امور مالی استانداری در جلسه ای که با حضور ابراهیمی مدیریت امور شعب بانک سپه استان و وفایی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان و جمعی از کنندگان فرمانداری و اتحادیه های خبازان استان در محل استانداری برگزار گردید ضمن تشریح شرایط پرداخت تسهیلات نوسازی ، بهسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی استان گفت ؛ تا کنون 373 خباز از بانک سپه تسهیلات دریافت کردند که در مجموع 188 هزار و 380 میلیون ریال از اعتبارات پیش بینی شده در این بخش جذب گشت.

کریمی با تاکید بر آنالیز مجدانه و اهتمام کلیه فرمانداریها؛ اتحادیه های خبازان و شعب بانک سپه در مورد تسریع در جذب اعتبارات این بخش و راهنمایی این اعتبارات به سمت تجهیز واحدهای خبازی با اولویت دوگانه سوز کردن و برخورداری از موتور برق گفت؛ ضرورت دارد تمامی بخش های مرتبط نسبت به اطلاع رسانی دقیق و وسیع به خبازان جهت برخورداری از این بسته حمایتی دولت اقدام کنند.

مدیرکل دفتر مالی استانداری توضیح داد؛ طی توافقات صورت گرفته قبول ضمانت های زنجیره ای و معرفی تنها یک ضامن برای دریافت تسهیلات از جمله شرایط ویژه برای تسهیل در اخذ وام های منظور است.

کریمی ضمن تشکر از همراهی بانک سپه در اهتمام مجدانه در پرداخت تسهیلات گفت: فرمانداران و اتحادیه های خبازان در صورت بروز هر گونه موانع و عدم اجرای توافقات حاصله در جلسات به وسیله شعب بانکهای سپه موارد را به سرپرستی بانک سپه استان و اداره کل غله و خدمات بازرگانی منعکس کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

به "تشریح شرایط پرداخت تسهیلات نوسازی ، بهسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی استان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشریح شرایط پرداخت تسهیلات نوسازی ، بهسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی استان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید