گزارش واکنش ها به بازداشت آسانژ
به گزارش وبلاگ پوشه، بازداشت جولیان آسانژ، بنیانگذار پایگاه اینترنتی ویکیلیکس با واکنش های زیاد و البته متفاوتی در دنیا روبرو شده است.

جرمی هانت، وزیر خارجه بریتانیا با سخنانی که با انتقاد بسیاری از حامیان آسانژ روبرو شد گفت: این آسانژ نبود که سال ها در سفارت اکوادور پناه گرفته بود، این سفارت اکوادور بود که از سوی جولیان آسانژ هفت سال گروگان گرفته شده بود.
اما ادوارد اسنودن یکی از مهم ترین افشاگران آمریکایی که بدلیل واهمه بازداشت در روسیه زندگی می نماید در صفحه توییتر خود بازداشت آسانژ را رویارویی دولت بریتانیا و آمریکا با تاریخ دانست و نوشت: اتهام اصلی آمریکا علیه آسانژ کاملا مضحک و مسخره است چرا که دولت آمریکا بخاطر ندادن یک رمز وی را متهم می نماید در حالی که بیشتر از ده سال است که نیروهای اطلاعاتی آمریکا کاملا واقف به این پسووردها هستند. آقای اسنودن در حساب توییتر خود نوشت: زمان سیاهی برای آزادی رسانه ها است.
وزیر خارجه استرالیا درباره این بازداشت هم گفت: آسانژ تمام حمایت هایی را که بطور معمول از شهروندان استرالیایی می گردد را خواهد داشت. سفیر استرالیا در بریتانیا سعی خواهد نمود تا در اولین فرصت با جولیان آسانژ دیدارکند. بنیانگذار ویکیلیکس ملیت استرالیایی دارد.
جولیان آسانژ که هفت سال با حمایت رئیس جمهوری پیشین اکوادور در سفارت این کشور در لندن پناه داده شده بود با انتخاب لنین مورنو نهایتا بازداشت شد. رافائل کورئه آ، رئیس جمهوری پیشین اکوادور درباره این بازداشت در صفحه توییتر خود نوشت: تاریخ آمریکای لاتین خائنان زیادی داشته است اما می توان گفت که لنین مورنو، امروز یکی از بزرگترین خائنان تاریخ است. او کسی است که به پلیس بریتانیا اجازه ورود به سفارت اکوادور را داد. مورنو مردی فاسد است اما این کار او را بشریت همیشه در خاطر خواهد داشت.
منبع: همشهری آنلاین